• Isnin-Jumaat: 2PM - 11PM / Sat & Sun (1 PM-11PM)
 • 1800-18-4508
 • [email protected]
 • Pelesenan (Franchise)

  Sertai sebahagian daripada kumpulan Mykori Dessert Cafe yang telah berkembang pesat di seluruh Malaysia sejak 2016. Mykori telah berkembang dari peringkat ke peringkat yang lebih baik dengan memiliki lebih daripada 60 cawangan dan kami mencari lebih banyak rakan untuk memperluaskan empayar Mykori dengan gandingan hebat rakan baru.

  Kami ingin mengajak anda untuk menyertai kami sama ada sebagai pengendali kiosk di pusat membeli-belah atau membuka sebuah kedai.Anda bukan sahaja dapat meraih faedah kewangan namun anda juga akan menerima sokongan profesional dari kami - dari operasi hingga pergudangan, reka bentuk, pengubahsuaian, pemasaran & sokongan media sosial .

  PERMOHONAN PERLESENAN

  Pengesahan

  Pengesahan:Harap maklum bahawa tiada pihak selain MYKORI HOLDINGS SDN BHD dibenarkan untuk menerima atau mengenakan yuran pelesenan dengan menggunakan jenama MYKORI DESSERT CAFE sama ada untuk membuka outlet, atau kiosk, atau mengeluarkan peralatan menggunakan nama MYKORI .
  Sekiranya anda ingin memeriksa samada pihak yang anda berurusan diberi kuasa bagi pihak MYKORI,sila hubungi talian hotline kami di 018-2814508

  Lain-lain pertanyaan

  Sila isi borang ini untuk maklum balas dari Mykori.Kami akan menghubungi anda untuk maklum balas.

  HUBUNGI KAMI